Various - American Neo-Rockabillies (Käytetty LP/12)

Various - American Neo-Rockabillies (Käytetty LP/12)


1 in stock

SKU: W_58486 Categories: ,
Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi LPL 8204
Tuottaja Rockhouse Records
Vuosi 1982
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 Roy Loney– Don’t Start Crying Now 3:09
A2 Roy Loney– Lana Lee 3:05
A3 Levi* And The Rockats– Room To Rock 2:05
A4 Levi* And The Rockats– All Thru The Night 2:40
A5 Nikki And The Corvettes*– Honey Bop 2:11
A6 Nikki And The Corvettes*– Shake It Up 1:24
A7 The Customs – Let’s Get It On 2:11
A8 The Customs – Bring My Cadillac Back 2:15
B1 The Zantees– Please Give Me Something 2:26
B2 The Zantees– Big Green Car 1:52
B3 Buzz And The Flyers– My Baby Can’t Be Satisfied 2:34
B4 Buzz And The Flyers– Everybody’s Movin’ 3:26
B5 Davey Wayne And The Smoothies– Sharp Shoes (Are Comin’ Back) 2:35
B6 Davey Wayne And The Smoothies– Drivin’ Love 2:00
B7 Levi And The Rockats– Rockabilly Idol 2:30
B8 Levi And The Rockats– Note From The South 2:13

Lisää samalta artistilta: Various