Allan Johnnie - And The Krazy Kats (Käytetty LP/12)

Allan Johnnie - And The Krazy Kats (Käytetty LP/12)


Recorded in Crowley, Louisiana – Beaumont, Texas & Ville Platte – 1959-1963.

Loistava rockabilly albumi.

1 in stock

SKU: W_78671 Categories: ,
Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi KK 792
Tuottaja Krazy Kat
Vuosi 1984
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 I’ll Be Waiting
A2 My Baby Is Gone
A3 Tell Me Do You Love Me So
A4 Lonely Days, Lonely Nights
A5 Rubber Dolly
A6 Letter Of Love
A7 Family Rules
B1 The Prisoner’s Song
B2 One More Chance
B3 Give Me More More Of Your Kisses
B4 Crying Over You
B5 You Got Me Whistling
B6 Please Accept My Love
B7 Nobody’s Darling But Mine

Lisää samalta artistilta: Allan Johnnie