Various - Chicken Shack Boogie Vol.VII (Käytetty CD)

Various - Chicken Shack Boogie Vol.VII (Käytetty CD)


1 in stock

SKU: W_59531 Categories: , , ,
Weight 0.1 kg
Dimensions 14.2 × 12.5 × 1 cm
Tuottaja Play Back – 107
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

1 Duke Jenkins– The Duke Walks
2 Dave Bartholomew– Kiss Me Baby
3 Billy Tate– Right From Wrong
4 Ray Agee– The Wobble-Oo
5 Christine Kittrell– Call His Name
6 Preston Love– The Huckleboogie
7 Mamie Jenkins, Gus Jenkins Orchestra– Jump With Me Baby
8 James Wayne– Please Be Mine
9 Rollee McGill– You Left Me Here To Cry
10 The Boogie Ramblers– Such As Love
11 The Youngsters (4)– Rock And Roll Cowboy
12 Barbie Gaye– My Boy Lollipop
13 Chuck Edwards– Morning Train
14 Elmon Mickle– Flatfoot Sam
15 Edgar Blanchard– How Many More Years
16 Willie Egan– It’s A Shame
17 Joe Ann Mitchell– I’ll Make It Up To You
18 Tony Harris (2)– Try This Heart Of Mine
19 Joe Coldwell (2)– Rowdy Mae Is Back
20 Phillip Walker– Playing In The Park
21 Louis Myers– Just Whaling
22 Alonzo Scales– Hard Luck Child
23 Honey Brown– Rockin’ & Jumpin’
24 Jesse Allen– What A Party
25 Sticks Herman– The Natural Thing To Do
26 Willie Johnson (3)– Don’t Tell Mama
27 Pee Wee Crayton– Yours Truly
28 Big Mama Thornton– Don’t Talk Back

Lisää samalta artistilta: Various