Robbins Marty - Gunfighter Ballads And Trail Songs LP + CD (LP)

Robbins Marty - Gunfighter Ballads And Trail Songs LP + CD (LP)


Upea paketti. Maailman paras C & W albumi sekä vinyylinä että CD:nä. Mukana myös 4 bonusbiisiä.

2 in stock

Weight 0,1 kg
Dimensions 14,2 × 12,5 × 1 cm
Tuotekoodi 77034
Tuottaja Groove Replica
Vuosi 2021

A1 Big Iron 4:00
A2 Cool Water Written By – Bob Nolan 3:12
A3 Billy The Kid 2:20
A4 A Hundred And Sixty Acres Written By – Dave Kapp 1:42
A5 They’re Hanging Me Tonight Written By – Art Wolfe, Jimmy Lowe 3:08
A6 The Strawberry Roan 3:27
A7 The Streets Of Laredo 2:47
A8 Five Brothers Written By – Jim Glaser 2:15
B1 El Paso 4:23
B2 In The Valley 1:51
B3 The Master’s Call 3:09
B4 Running Gun Written By – Jim Glaser, Tompall Glaser 2:14
B5 Down In The Little Green Valley Written By – Carson Robison 2:28
B6 Utah Carol 3:13
B7 The Hanging Tree Written By – Jerry Livingston, Mack David 2:47
B8 The Story Of My Life Written By – Burt Bacharach, Hal David 2:33

And SAME track listening for

Lisää samalta artistilta: Robbins Marty