Vaughan Stevie Ray - Live Alive (2LP) (Käytetty LP/12)

Vaughan Stevie Ray - Live Alive (2LP) (Käytetty LP/12)


Orig UK.

Out of stock

SKU: W_63998 Categories: ,
Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi 450238 1
Tuottaja Epic
Vuosi 1986
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 Say What! 4:43
A2 Ain’ T Gone ’N’ Give Up On Love 6:26
A3 Pride And Joy 4:59
A4 Mary Had A Little Lamb 4:20
B1 Superstition 4:33
B2 I’m Leaving You (Commit A Crime) 5:40
B3 Cold Shot 5:36
B4 Willie The Wimp 4:51
C1 Look At Little Sister 4:06
C2 Texas Flood 6:36
C3 Voodoo Chile (Slight Return) 9:32
D1 Love Struck Baby 3:41
D2 Change It 4:53
D3 Life Without You 9:30

Lisää samalta artistilta: Vaughan Stevie Ray