Robbins Marty - Long, Long Ago 2LP (Käytetty LP/12)

Robbins Marty - Long, Long Ago 2LP (Käytetty LP/12)


1 in stock

SKU: W_33281 Categories: ,


Muutama ennenjulkaisematon biisi

Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi KC2 39575
Tuottaja Columbia
Vuosi 1983
Kunto Levy Mint-: Melkein uusi
Kunto Kansi Mint-: Melkein uusi

A1 Long, Long Ago 3:08
A2 It Finally Happened 2:45
A3 Reach For Me 2:16
A4 Peoples Valley 2:45
A5 When The Works All Done This Fall 2:30
B1 (Ghost) Riders In The Sky 3:40
B2 Baby, Talk To Me 1:53
B3 Night Time On The Desert 2:16
B4 To Be In Love With Her 3:27
B5 Wind 2:55
C1 The Roving Gambler 2:10
C2 Yesterday’s Roses 2:42
C3 This Song 2:51
C4 Beautiful Dreamer 1:52
C5 Chant Of The Wanderer 2:04
D1 I’m Gonna Be A Cowboy 1:49
D2 Last Night About This Time 2:39
D3 Address Unknown 2:49
D4 Lonely Old Bunkhouse 2:55
D5 Where Could I Go (But To The Lord) 3:07

Lisää samalta artistilta: Robbins Marty