Various - Louisiana Explosive Blues (Käytetty LP/12)

Various - Louisiana Explosive Blues (Käytetty LP/12)


Still sealed!

1 in stock

SKU: W_24385 Categories: ,
Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi LP-1006
Tuottaja Maison De Soul
Vuosi 1981
Kunto Levy UUSI
Kunto Kansi UUSI

A1 Lil’ Joe Gordon– Can’t Have Your Love Baby
A2 John Hart With Lil’ Bob & The Lollipops*– Trouble In Mind
A3 Rockin’ Dopsie– Who’s Loving You Tonite
A4 Duke Vallery– Bad Whiskey
A5 Margo White– You Had Your Chance
A6 Rockin’ Sidney– It Really Is A Hurting Thing
B1 Donnie Jacobs– Street Walkin’ Woman
B2 Clifton Chenier– Night Time Is The Right Time
B3 The Vel-Tones*– Lover Blues
B4 Junior Cole– Coming Home
B5 Otis Smith – Sunday School Woman
B6 The Boogie Kings– Lost Love

Lisää samalta artistilta: Various