Endsley Melvin - Melvin Endsley Sings (Käytetty LP/12)

Endsley Melvin - Melvin Endsley Sings (Käytetty LP/12)


1 in stock

Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuottaja Point
Vuosi 1978
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 I Ain’t Gettin’ Nowhere With You
A2 I Like Your Kind Of Love
A3 Keep A-Lovin’ Me Baby
A4 Is It True
A5 Lonely All Over Again
A6 Hungry Eyes
A7 Just Want To Be Wanted
A8 Gettin’ Used To The Blues
B1 Lovin’ On My Mind
B2 Let’s Fall Out Of Love
B3 I’ll Get Even With You
B4 Ain’t It Fine
B5 I Can’t Go Anywhere
B6 Can I Say Something
B7 I’d Just Be Fool Enough
B8 Bringin’ The Blues To My Door

Lisää samalta artistilta: Endsley Melvin