Various - Rock & Country Rockabilly Vol. 1 (Käytetty LP/12)

Various - Rock & Country Rockabilly Vol. 1 (Käytetty LP/12)


Out of stock

SKU: W_78121 Categories: ,
Weight 0.3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0.5 cm
Tuottaja Rock & Country Records – R&C 1006
Vuosi 1980
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 Bob Calloway– Wake Up Little Boy Blue
A2 Dan Virva– Ducktail Cat
A3 Mason Dixon – I Want My Baby Back
A4 Tennessee Jim McDonald – Hold Me Tight
A5 Van Brothers– Servant Of Love
A6 Joe South– I’m Snowed
B1 Ric Cartey– Scratching On My Screen
B2 Royce Clark– They’ll Never Know
B3 Gene McKown– Little Mary’s Gonna Be Alright
B4 Larry Phillipson– Bitter Feelings
B5 Orville Fox– You Talk Too Much
B6 Don Wade – Oh Love

Lisää samalta artistilta: Various