Various - Rock Pretty Baby Vol 1 (Käytetty LP/12)

Various - Rock Pretty Baby Vol 1 (Käytetty LP/12)


Out of stock

Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuottaja A Little Miss Sheena Production.
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 Buddy Jonson*– Bring It Home To Me
A2 Smiley Lewis– Goin’ To Jump And Shout
A3 Big Maybella*– Tell Me Who
A4 Lavern Baker– It’s So Fine
A5 Mickey And Sylvia*– No Good Lover
A6 Larry Darnell– Just Tell Me When
A7 Frankie Ervin– Be My Girl
A8 Faye Adams– Step Up And Rescue Me
B1 The Platters– I Wanna
B2 Thurston Harris– I’m Out To Getcha
B3 Nappy Brown– Open The Door
B4 Gene And Eunice– Doodle Doodle Do
B5 Nate Nelson (2)– Tell Me Why
B6 Narvel Felts– Cindy Lou
B7 Bobby Cash (2)– Run Fool Run
B8 Nite Rockers– Nite Rock

Lisää samalta artistilta: Various