Various - Rock’n Roll Dance Party Volume Two (Käytetty LP/12)

Various - Rock’n Roll Dance Party Volume Two (Käytetty LP/12)


1 in stock

Weight 0,3 kg
Dimensions 35 × 35 × 0,5 cm
Tuottaja RRDP202
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 Mary Ann Fisher– Wild As You Can Be
A2 X-Cellents– Hey, Little Willie
A3 Barbara & The Boys– Hooty Sapperticker
A4 Hal Page– Thunder Bird
A5 Veline Hackert– Show Me How
A6 Roy Milton– One Zippy Zam
A7 Guitar Red – Just You And I
A8 The Harptones– Gimme Some
B1 Paula Grimes– It’s Happenin’ Baby
B2 Jackson Bros. Orchestra– We’re Gonna Rock This Joint
B3 Florian Monday & His Mondos– Rip It Up
B4 Bobby Parks*– Suggie, Duggie, Boogie Baby
B5 The Vibes (7)– Come Back Baby
B6 Pat The Cat & His Kittens– Little Rock Special
B7 The Delta Rhythm Boys– My Sunday Baby
B8 The Kents (2)– Happy Beat

Lisää samalta artistilta: Various