0
0 Items Selected

No products in the cart.

0
0 Items Selected

No products in the cart.

Categories

Showing all 5 results

 • Salmi Janne - Rockin’ Is Our Business 2 (Kirjat)

  25,00

  10 vuotta suomalaista Rock’n’Roll-elämää

  Tämä kirja jatkaa siitä mihin sen edeltäjä, vuonna 2015 ilmestynyt ”Rockin’ Is Our Business – 30 vuotta suomalaista rock’n’roll-elämää 1982-2012 päättyi. Kirjan ensimmäisessä luvussa luodaan katsaus yleisiin asioihin, kuten toimintaa pyörittäneisiin yhdistyksiin, äänilevytuotantoon ja -myyntiin, vaatemyyntiin, lehtiin, alan harrastajien ikärakenteisiin ja kansainvälisiin kontakteihin.

  Tämän jälkeen käydään vuosittain läpi rock’n’roll-, blues-, country ja instrumentaalimusiikin tapahtumia. Mukana on tarkemmin kuvattujen tapahtumien lisäksi myös vuosittainen ”Muita musiikkikeikkoja -osio ” jossa keikkoja on mainutti mahdollisimman laajasti. Kirjassa on kuvattu niin Chuck Berryn kuin muidenkin alkuperäisartistien (mm Jack Scott, Joe Clay, Hayden Thompson) viimeiset vierailut Suomessa. Kirjaan sisältyy myös vuosittain diskografia sekä luettelo uusista yhtyeistä.

 • Bagge Tapani & Eklund Jari - Teddy, Aikka ja Alpo – Alpo Hakalan musiikki ja elämä 1957–2021 (Kirjat)

  29,90

  Ujon pojan nousu suomalaisen rockmaailman huipulle.

  Parikymppinen Alpo “Teddy” Hakala niitti 70-luvun lopulla huikeaa suosiota Suomen ykkösbändi Teddy & The Tigersin kanssa. Mitä sitten tapahtui? Entä sitä ennen?

  Alpo oli hiljainen putkimiehen poika Keravalta, joka nousi rocktähteyteen Teddy & The Tigersin johtohahmona. Tigersin jälkeen hänestä tuli Aikka ja uudesta bändistä Bad Sign. Rockabilly vaihtui rhythm’n’bluesiin mutta keikkoja riitti. Väliin Alpo kokeili muita töitä, raittiutta ja perhe-elämää.

  Alpo kertoo oman tarinansa, jota perhe, ystävät, bändikaverit, roudarit sekä keikkamyyjät täydentävät. Myös managerit, fanit ja levytuottajat saavat sanansijan.

  Tapani Bagge on pitkän linjan kirjailija, joka tunnetaan etenkin dekkareista ja historiallisista romaaneista. Jari Eklund on valokuvataiteilija, joka on kirjoittanut kirjat Syntyneet rokkaamaan ja Tiger Twist. Yhdessä he ovat tehneet kirjan Prosenttimies – Bikerin tarina. Kumpikin on kotoisin Keravalta.

  363 sivua. Kovakantinen kirja

 • Janne Örnberg (sekä Kati Järvi ja Jori Venemies) - Emman perilliset – suomalaisen rautalankabeatin vuosikymmenet (Kirja) (Kirjat)

  32,50

  Rautalankamusiikki edustaa monelle vain yli puolen vuosisadan takaista nostalgiaa. Harva musiikinlaji on kuitenkaan yhtä ajaton – ja yhtä suomalainen – kuin Emma-iskelmän vaikutuksesta syntynyt, ja sittemmin monin tavoin jalostunut rautalankabeat.
  Kirja on kirjoitettu syvällä pieteetillä ja suurella sydämellä. Teos osoittaa, että rautalankabeat on koko historiansa ajan voinut hyvin, ja on elinvoimaista musiikkia edelleenkin.

  Tekijä: Janne Örnberg (sekä Kati Järvi ja Jori Venemies)
  Sivumäärä: 383
  Sidosasu: Sidottu, kovakantinen

 • Rockin ' Bones KIRJA + Bonus CD-0

  Make Tapio Memorabilia - Rockin ’ Bones KIRJA + Bonus CD (Kirjat)

  17,00

  Marko Tapion hurmioitunut rock and roll -vuodatus sotki systeemini.
  Kuinka kukaan voi kirjoittaa rockabillystä ja rhythm & bluesista näin
  sekopäisiä sanaryöppyjä? Ensishokin jälkeen ymmärsin, että kiihkon
  vallassa runoileva nuorimies oli oikeilla jäljillä.” – Pekka Laine
  (The Fanatic IV, Hip Shooters, YLE)

  Make Tapion tekstit olivat kuin Gene Vincentin ensimmäiset
  levytykset: villejä ja vaarallisia, ja varsinkin Suomen oloissa rajoja
  rikkkovia. Maken sanan säilä viilsi hurmokselllisesti kuin Cliff
  Gallupin kitarasoolo.” – Masu Ijas (Pink Thunderbird)

  Marko ”Make” Tapio (1967 – 1991) oli oululainen rock and roll -friikki ja tuottelias kirjoittaja. Maken tekstejä julkaistiin satoja sivuja
  sellaisissa ”alan” pienlehdissä kuin Pink Thunderbird, Too Much Noise ja Blues News.

  Maken muistolle omistettu Rockin’ Bones -kirja kokoaa yhteen näistä jutuista parhaat ja kaivatuimmat – sekä yli 70 sivua ennenjulkaisematonta materiaalia! Kirjassa Maken verbaalisesta ilotulituksesta pääsevät osalliseksi muun muassa Link Wray, Tall Boys, The Cramps, Larry Williams, Don & Dewey, Legendary Stardust Cowboy, Thurston Harris, Larry Donn ja monet muut rock’n’rollin, rockabillyn ja r&b:n unohdetut kulttisankarit.

  Rockin’ Bonesin mukana tulee synkassa kirjan juttujen kanssa etenevä 30:n kappaleen cd, ”musiikillinen matka Maken maailmaan”.

 • Rockin Annual 2002-0

  Kirja - Rockin Annual 2002 (Kirjat)

  30,00

  Vuoden 2002 alan tapahtumia kuvina ja lehtileikkeinä. VIELÄ YKSI JÄLJELLÄ. Painos on loppuunmyyty, eikä uutta painosta oteta.

en_US