0
0 Items Selected

No products in the cart.

0
0 Items Selected

No products in the cart.

Categories

Showing 1–30 of 87 results

 • Black Devils - Get Ready! (LP)

  30,00

  Black Devils yhdistää voimansa Hurriganes-legendojen Ile Kallion ja Janne Louhivuoren kanssa. Get Ready! -albumi sisältää Hurriganes-helmiä, stydejä rock’n’roll-klassikoita sekä muutaman uuden biisin. Taustatiimiin ovat kuuluneet mm. Mister X alias Richard Stanley sanoittajana ja Popeda-ikoni Costello Hautamäki säveltäjänä. Albumilla tuottajana, miksaajana sekä säveltäjänä toimii Janne Louhivuori.

 • Hel-Gators - Black Lipstick (LP)

  29,50

  julkaisupäivä: 17.5.2024

 • Haavisto Marko & Poutahaukat - Onnentalo (LP)

  33,00
 • King Drapes - Hot Rock Teds (LP)

  20,00

  Black Vinyl.

 • King Drapes - Hot Rock Teds (White) (LP)

  25,00

  White Vinyl.

 • King Drapes - Hot Rock Teds (Red) (LP)

  25,00

  Red Vinyl.

 • Jussi & The Boys - Mun rock and roll blues – Kaikki levytykset 1976–1980 (2LP) (LP)

  30,00

  Avattavat kannet, musta vinyyli

  Vuosina 1976-1980 Jussi & The Boys -yhtyeen kokoonpanoon kuului myöhemmin Topi Sorsakoskena tutuksi tullut Pekka Tammilehto ja hänen veljensä Antti. Tämä Jussi Raittisen kanssa yhteistyössä kooostettu 2LP sisältää kokoonpanon kaikki 28 levytettyä biisiä. Mukana laaja liite, jossa kappaleiden detaljit ja taustatarinat sekä runsaasti mielenkiintoista kuvamateriaalia.

 • Stutterin' Devils - Devil Behind The Wheel (LP)

  25,00

  STUTTERIN’ DEVILS is one hell of a good new band from Finland!
  Fantastic NEOROCKABILLY sound with clean guitars and dynamic rhythm.
  Their debut mini release ”DEVIL BEHIND THE WHEEL” consist of 6 original songs.

  LTD to 100 copies in Black Vinyl 12″

  NYT ENNAKKO TILATTAVISSA.

 • Black Slacks - Järvenpää Rockabilly 1982-83 (LP)

  30,00

  Ennenjulkaisematonta Suomi rockabillyä. Limited edition of 100 copies (numbered)

 • II (LP+CD)-0

  Vaeltava Vitsaus - II (LP+CD) (LP)

  25,00

  Poutahaukoista ja Badding Rockersista tutun Marko Haaviston salarakas country nousee taas pintaan. TulevanII -albumin kappaleista vastaa muuten Haavisto itse, mutta levyn päättää Freud, Marx, Engel & Jung -laina Jotkut päivät on kultaa. Levystä ilmestyy painos, joka sisältää sekä LP-, että CD-levyt samoissa kansissa.

 • Son Demon and His Holy Boys - Boptized (LP)

  29,50

  Tampereelta tuleva Son Demon and His Holy Boys on todellinen suomalaisen rockabillyn supergroup: laulaja Veli-Pekka ”Vellu” Lehtonen venyttelee äänijäänteitään myös ska-yhtye Voimaryhmässä ja suomalaisen psychobillyn pioneeribändi Garbagemenissä. Basisti Iikku Riepponen puolestaan tunnetaan erityisesti Mike Bell & The Belltonesista sekä lukuisista muista rockabilly-yhtyeistä. Trion täydentää tyylitajuisella soitollaan huomiota kerännyt kitaristi Viljami Kujansivu.

  Hyvän vastaanoton saaneen EP-levyn vuonna 2022 julkaissut yhtye nousee nyt albumikantaan debyytillään ”Boptized”. Titteli on väännös Yhdysvaltain syvässä etelässä varsin arkisesta uskonnollisesta termistä baptized, jolla tarkoitetaan baptismikasteen saanutta ihmistä. Samoilla seuduilla on syntynyt myös Son Demon and Holy Boysin esittämä ja rakastama musiikki, alkuperäinen ja primitiivinen rockabilly, johon hurahtamista yhtye kuvailee – luonnollisesti – termillään boptized. ”Bop” on myös rockabilly-diggareiden suosiossa oleva tyyli tanssia musiikkiaan.

 • Hi-Speed Rockets - Turn Back the Time (LP)

  29,50

  Hi-Speed Rockets on tuore suomalainen roots-musiikin superkokoonpano. Uusi kylläkin vain siinä mielessä, että vaikka rakettimoottorit käynnistyivät ensimmäistä kertaa jo lähes vuosikymmen sitten debyyttialbumi julkaistaan nyt.

  Kaikki neljä muusikkoa (Alex – laulu ja kitara, Gona – kitara, Janne – basso ja Hape – rummut) ovat genren konkareita, joilla jokaisella on yli 30 vuoden soittokokemus. Eivätkä kannukset ole ansaittu kaikilla pelkästään roots-piireissä, sillä bändin solisti Alex Ojasti on myös dance-pop -yhtye Aikakoneen perustajajäsenen. Vanha suola on janottanut häntä kuitenkin jo kauan. Nyt Alex palaa aikaan ennen Aikakoneen keksimistä, ensirakkautensa rockabillyn pariin.

  Albumin biiseistä on bändin omia hieman yli puolet. Niitä täydentämään on cover-puolelle valikoitunut esimerkiksi Elviksen ”Viva Las Vegas”, sekä Buddy Hollyn ”Don’t Come Back Knockin'”.

 • Jussi & The Boys - Rokaten tieni meen (LP)

  32,00

  Jussi Raittinen täyttää julkaisupäivänä kunnioitettavat 80-vuotta. Mutta Jussi ei juhli yksin, sillä samalla Boys-yhtye viettää kuusikymppisiään. Paljon on siis aihetta juhlaan! Tämän kunniaksi studiossa käväisi myös iso liuta ex-Boyseja antamassa albumille osansa. Soitinten äärellä nähtiin mm. Eero Lupari, Antti Tammilehto, Nono Söderberg, Hillel Tokazier, Vesa Anttila, Eero Koivistoinen, Arto Alaspää ja Olli Haavisto.

  HUOM ILMESTYY VASTA SYYSKUUN AIKANA!!

 • Sale!

  Munsons - Go With The Flow (Ltd) (LP)

  Original price was: €29,00.Current price is: €19,90.

  Tokelan ja Tommi Vikstenin duon klassikkoalbumi vuodelta 2009 nyt ensi kertaa vinyylinä!
  300 kpl:een painos.

 • Hearthill - The Love Circus (LP)

  29,90

  Todellinen klassikkoyhtye Hearthill on aktivoitunut jälleen ja julkaisee uuden albumin 26. toukokuuta 2023. Rockabillyä, countrya, poppia ja lähiödekadenssia yhteen sulattavan bändin soundi ja energia toimii keikoilla yhä samalla tavalla kuin bändin alkuaikoina.

  Vuonna 1988 läpimurron tehnyt itähelsinkiläisbändi saavutti aktiiviurallaan (1988-1993) lähes kaiken mitä suomalaisyhtye voi saavuttaa. Hearthill levytti kuusi albumia, soitti yli 500 keikkaa ja esiintyi kymmenessä maassa. Kolmannen levynsä ”Graveyard Party Blues” nimibiisin video pyöri ahkerasti kansainvälisellä MusicTV:llä. Bändi teki levyn myötä myös kaksi keikkarundia Yhdysvaltoihin vuosina.

  Hearthill on luonut maineen hurjana liveaktina. Se on esiintynyt kymmenillä festivaaleilla Ruisrockista Roskilden kautta Austinin SXSW-festareihin. Lisäksi yhtye on kolunnut satoja klubeja, joista voi mainita muun muassa Lontoon Marquees-klubin sekä New Yorkin legendaariseen CBGB:n.

 • Hurriganes - Crazy Days On The Road (4LP) (LP)

  92,00

  Musta vinyyli / Neljän vinyylin taltiointi Ganesin kolmesta keikasta vuosien 1975-76 taitteesta. Mukana hieno vihko, joka sisältää Risto Vuorimiehen upeita valokuvia Crazy Days -kiertueelta sekä toimittaja Pekka Laineen saatetekstit. Kokoelma sisältää 145 minuuttia aiemmin julkaisemattomia livetallenteita ja 48 biisiä, joista kahta yhtye ei koskaan levyttänyt.

  Hurriganesin alkuperäinen kitaristi Ile Kallio oli palannut bändiin Albert Järvisen tilalle kesäkuussa 1975. Tilanne oli hyvin erilainen kuin Kallion lähtiessä bändistä kolme vuotta aiemmin yhtyeen uran alussa. Hurriganesista oli tullut nopeasti maan suosituin yhtye, ja myös Kallion debyyttilevytys Hurriganesin riveissä, vuonna 1975 ilmestynyt Crazy Days, myi timanttilevyyn oikeuttavan määrän hetkessä.

  Svart Records julkaisee huhtikuussa keikkatallenteista koostetun 4 LPn tai kahden CDn paketin, joka dokumentoi sitä lavaenergiaa ja soittokuntoa, joka uusiutuneella bändillä Crazy Daysin julkaisukiertueella oli.

  Crazy Days on the Road -boksin materiaali koostuu roudari Hande Mertasen äänittämistä livenauhoista, jotka oli alun perin tarkoitettu yhtyeen yksityiseen käyttöön. Kokoelmalle on valikoitu kiertueen kolme parasta keikkaa – Oulu (24.11.1975), Hämeenlinnan naisvankila (13.12.1975) sekä Pori (2.1.1976). ja nauhat on restauroitu ja masteroitu Finnvoxilla.

  Julkaisun mukana tulee hieno vihko, joka sisältää Risto Vuorimiehen upeita valokuvia Crazy Days -kiertueelta sekä toimittaja Pekka Laineen saatetekstit. Kokoelma sisältää 145 minuuttia aiemmin julkaisemattomia livetallenteita ja 48 biisiä, joista kahta yhtye ei koskaan levyttänyt.

 • Leinonen Marjo & BubliCans - Holy Roller (LP)

  25,00

  Marjo Leinonen & Bublicans -kokoonpano julkaisee Holy Roller -nimisen albumin 31. maaliskuuta Playground Musicin kautta vinyylinä, CD:nä ja digitaalisesti. Levyn ennakkomyynti alkaa tänään.

  Albumilta kuullaan esimakua tänään julkaistun Loose Hat -kappaleen myötä.

  – Kepeästi etukenossa kulkeva kappale hyväntuulisine väliosineen innoittaa sauvakävelijän sivakoimaan rivakasti toisenkin kierroksen. Pipo lentoon ja hymyä huuleen! Kappale saattaa osua tunnnehermoon niin, ettei paikalla, iällä, sukupuolella eikä sukupolvella ole merkitystä. Svengi elää ja jatkaa kulkuaan. Pysy kyydissä ja voi hyvin, Leinonen kommentoi.

  Marjo Leinonen tunnetaan myös Balls-, Huff´n´Puff- ja Bigfeet & Lala-yhtyeistään sekä useista erilaisten artistien kanssa tekemistä yhteistöistään: Leinosen tulkintaa on kuultu esimerkiksi J.Karjalaisen, Maija Vilkkumaan, Asan ja Ismo Alangon levyillä. Leinonen on palkittu myös blues & roots -musiikin erikoispalkinto Jemmalla.

  Marjo Leinosen lisäksi yhtyeeseen kuuluu Petri Kautto, Risto Kumpulainen, Sami Vettenranta ja Ville Niemelä.

 • Hurriganes - Live 1980 (2LP, Coloured) (LP)

  40,00
 • Cosh Boys - Rock Is Here To Stay (LP)

  25,00

  Cosh Boys, the rock and roll band from Finland was formed at 2003 and have various records released during the years by many record companies. Their previous long play album “Those British Sounds” was released by Rebel Music at 2014. Now you have got in your hands the brand new record by boys. It is called “Rock Is Here To Stay” and contains brand new songs, where seven out of twelve are written by band and have a great rockin’ variety on them. There is one tribute kind of song about early English rockin’ group Wild Angels, who have been one of the primus motors for the Cosh Boys’ sound. Also songs about motorcycle death, horror type of saga about Frankenstein’s daughter, songs about sad times and happy too. There is eight rock and roll vocal tracks plus guitar instrumentals written by Cosh Boys. Cover songs are well selected and mostly not the most well known ones. Four out of five of them are also recorded by English artists or groups during the years, though original versions are mostly fro America, so it is easy to see that English flag is well waved by Cosh Boys again. So hit the needle onto the grooves and let your hi-fi blast out some great rockin’ sounds, ‘cause like they say Rock Is Here To Stay !

  Cosh Boys, suomalainen rock and roll yhtye perustettiin vuonna 2003 ja heiltä on vuosien varrella julkaistu useita levyjä eri levy-yhtiöillä. Heidän edellisen pitkäsoittoalbuminsa ”Those British Sounds” julkaisi Rebel Music vuonna 2014. Nyt sinulla on käsissäsi upouusi Cosh Boys levy. Se on nimeltään ”Rock Is Here To Stay” ja se sisältää uusia kappaleita, joista seitsemän kahdestatoista on bändin kirjoittamia ja niissä on monenkirjavaa rock’n’roll meininkiä. Englantilaisesta rock and roll yhtyeestä Wild Angelsista, joka on ollut yksi Cosh Boysin soundin suunnan näyttäjistä, on tehty kunnianosoituksena yksi kappale. Mukana on myös lauluja moottoripyöristä, kauhutyyppistä tarinaa Frankensteinin tyttärestä, lauluja iloisista ja myös surullisista asioista. Mukana on kahdeksan Cosh Boysin kirjoittamaa rock and roll lauluraitaa ja kitara instrumentaalia. Cover kappaleet ovat hyvin valittuja, eivätkä kaikki niitä kaikkein tunnetuimpia. Näistä neljä viidestä on myös englantilaisten artistien tai ryhmien äänittämiä vuosien aikana, vaikkakin alkuperäiset versiot ovat pääosin Amerikasta. On siis helppo huomata, että Cosh Boys musiikki nojaa vahvasti perinteeseen, joka juontaa juurensa 60- luvun alkuvuosien englantilaisesta rock and rollista. Joten laske neula uraan ja anna hifisi paahtaa täysillä, koska kuten he sanovat…Rock Is Here To Stay!

 • Hurriganes - Saapasjalkarock Live 1983 (12″EP) (Silver) (LP)

  26,00

  1983 Janne Louhivuoren ilmoitettua jättävänsä Hurriganesin löytyi paikkaaja bändin omasta historiasta, eli Ile Kalliosta. Vaihdoksen yhteydessä koettiin mielenkiintoinen välivaihe, kun Ganesin riveissä oli muutaman viikon kahden kepittäjän tulivoima.

  Louhivuori-Kallio parivaljakon yhteinen Ganes-taival päättyi Pihtiputaalle Saapasjalkarockiin, jolta nyt julkaistava live-EP on Ylen toimesta taltioitu.

 • Hurriganes - Tsugu Live (Silver) (LP)

  26,00

  Tsugu Wayn -albumin kappaleista Hurriganesin keikkasetissä oli 1977-78 vaihtelevasti EP:ltä löytyvät kuusi biisiä.

  Näistä Looking for the Tsugu pisimpään, aina vuoden 1978 loppuun asti. Tämän lyhyen periodin jälkeen ei kappaleita ole enää livenä kuultu, paitsi Walkin’ the Dogia, joka oli hetken aikaa settilistassa vuoden 1982 keikoilla

 • Sale!

  Hurriganes - Tsugu Live (LP)

  Original price was: €25,00.Current price is: €15,00.

  Tsugu Wayn -albumin kappaleista Hurriganesin keikkasetissä oli 1977-78 vaihtelevasti EP:ltä löytyvät kuusi biisiä.

  Näistä Looking for the Tsugu pisimpään, aina vuoden 1978 loppuun asti. Tämän lyhyen periodin jälkeen ei kappaleita ole enää livenä kuultu, paitsi Walkin’ the Dogia, joka oli hetken aikaa settilistassa vuoden 1982 keikoilla

 • Sale!

  Hurriganes - Saapasjalkarock Live 1983 (12″EP) (LP)

  Original price was: €25,00.Current price is: €15,00.

  1983 Janne Louhivuoren ilmoitettua jättävänsä Hurriganesin löytyi paikkaaja bändin omasta historiasta, eli Ile Kalliosta. Vaihdoksen yhteydessä koettiin mielenkiintoinen välivaihe, kun Ganesin riveissä oli muutaman viikon kahden kepittäjän tulivoima.

  Louhivuori-Kallio parivaljakon yhteinen Ganes-taival päättyi Pihtiputaalle Saapasjalkarockiin, jolta nyt julkaistava live-EP on Ylen toimesta taltioitu.

 • Francine - Rumble at Club 16 – Radiomafia Live 1991 (LP)

  27,50

  Ylen arkistojen kätköistä kaivettu Francine-keikka Radiomafian SF-Live Roadshowssa 6.9.1991 oli 100% suora livelähetys lahtelaiselta Club 16:lta.

  Lahtelainen rock ’n’ roll -tornado oli juuri siirtymässä kahden albumijulkaisun ”Fire” ja ”Hard Enough” jälkeen divarista mestaruussarjaan tämän livetallenteen äänittämisen aikoihin. Levymoguli Epe Helenius oli huomannut orkesterin potentiaalin ja ensimmäinen single ”Downtown” legendaarisella Poko Rekordsilla oli juuri julkaistu.
  Francinen maine raivokkaana livebändinä oli jo tässä vaiheessa vahva.

  Keikkasetti koostui kahden ensimmäisen albumin materiaalista ja mukana oli tuoreen singlen lisäksi myös neljä muuta biisiä bändin vielä tuolloin julkaisemattomalta kolmannelta albumilta.

  Keikan päätti kappale mitä Francinen levyillä ei ole kuultu, hengästyttävä versio Elviksen ensimmäisestä singlestä ”That’s All Right”.

  Francine jäi vuonna 2019 tauolle mutta siitä huolimatta 2022 on juhlavuosi – bändin perustamisesta on kulunut jo kunnioitettavat 35 vuotta!

 • Sale!

  Rockin` Paradox - Let’s Happy Rock And Roll (LP)

  Original price was: €25,00.Current price is: €19,90.

  Vuonna 1995 perustetun bändin kauan odotettu pitkäsoitto vihdoin täällä.

  Jo vuonna 2020 julkaistavaksi aiottua ”Rockin’ Paradox 25-v -juhlajulkaisua” on Covid19:n loppumista odotellessa päivitetty lisäämällä LP:n b-puolen alkuun kolmen biisin ”Ray Campi -tribuutti”.

 • Badding Rockers - Rock’n’Roll ja kiitos hei (LP)

  25,00

  Marko Haaviston nuoruuden bändi palaa alkuperäiskokoonpanossaan ja uudella
  materiaalilla. Edellisestä albumista on tässä välissä vierähtänyt 29 vuotta.

 • Bopcats - Cruisin With The BopCats (LP)

  27,00

  Uutukainen konkari bändiltä ja ehdottomasti bändin paras albumi. Todella rajoitettu 300 kappaleen LP painos.

 • Slippers - Johanna Years 1980-1981 (2LP) (LP)

  33,00

  Kaikki Johanna äänitykset v. 1980-1980. Rajoitettu 300 kappaleen painos.

  Upeat Gatefold kannet. NYT LÖYTYY VARASTOSTA!

 • AT's Roots & Ramblin' - Golden Lane (LP)

  25,00

  AT’s Roots & Ramblin’ toka albumi ja vihdoinkin myös vinyylinö

 • Sale!

  Haavisto Marko & Poutahaukat - Yleisön Palvelija (Ltd) (LP)

  Original price was: €29,90.Current price is: €12,50.

  25v. juhlalevy

en_US