1. Stop This Madness 2. New Day 3. Dance With Me 4. Mercedes Benz 5. Melbourne Or Hell 6. Hey Jerry 7. I Drive My 55 8. Texas Way 9. Helpful Hand 10. Furious Love 11. Too Late 12. Smoke

Näytetään ainoa tulos

  • RelaxTrio - Stop This Madness (CD)

    15,00

    Edellisestä Shake & Roll levystä on kulunut kaksi vuotta. Paljon on ehtinyt tapahtua sinä aikana. Uusia biisejä on kirjoitettu ja keikkailtu ahkerasti. Bändin kitaristi kävi tässä välissä intin ja seuraavaksi lähtee rumpali. Joten nyt oli hyvä kohta tehdä uusi levy. Levyllä on 11 omaa uutta biisiä ja 1 cover-biisi, Janis Joplinin Mercedes Benz, jonka bändi on muokannut kokonaan uuteen uskoon ja erinomaiseen sellaiseen.

    Biisikattaus tällä uudella ja loistavalle CD:llä risteilee kunnon Neo Rockabillysta -40 luvun hitaan ja tunnelmallisen kapakkabluesin ja irkku meiningin kautta vauhdikkaaseen Rock n Rolliin. Levyllä on bändin kaikkien jäsenten tekemiä biisejä, jotka kuitenkin on sovitettu yhdessä. 10 vuoden yhteissoiton tuloksena on todella tiukkaa nuoruuden riemua uhkuvaa meininkiä, puhumattakaan erinomaisista ja persoonallisista laulusoundeista.

    Quick View
fi
X