A 1. Speedheart <span st

Näytetään ainoa tulos

 • Mudville 56 - Same (LP)

  20,00
  50- ja 60-luvun taitteen amerikkalaisesta rytmimusiikista ammentava Mudville 56 yhdistää musiikissaan rock’n’rollia, rhytm’n’bluesia ja rockabillyä. Vuonna 2012 perustetun ja sittemmin trioksi kasvaneen helsinkiläisyhtyeen debyyttialbumi julkaistaan tammikuussa 2018. 

  Bändin keulahahmo ja biisintekijä Antti Vuorenmaa aka Andy Hilland (kitara & laulu) on työskennellyt jo vuosia suomalaisen rootsmusiikin ykköskaartissa. Hän on toiminut studiomuusikkona ja tuottajana, levyttänyt kaksi suomenkielistä soololevyä sekä yhteislevyn Marko Haaviston kanssa, ja pyörittää jo lähes neljä vuotta jatkunutta viikottaista Hilland Mondays -countryklubia ravintola Juttutuvassa. Mudville 56:ssa Antti palaa kuitenkin juurilleen, ja Mudville 56 -yhtyeen musiikki nouseekin enemmän mustan rytmimusiikin perinteestä. Bändin luottopakkeina toimivat mm. Helge Tallqvistin ja Anna Puun yhtyeistä tuttu Topi Karvonen (kontrabasso) sekä rumpali Janne Mathlin.


  Bluesministeri Esa Kuloniemi huomioi levyn ohjelmassaan jo paljon ennen sen ilmestymistä ja yhtye osallistuu mm. Finnish Blues Awards 2018 -gaalaan.
  Quick View
fi
X