Bullet Biters

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Bullet Biters - Demon Mind EP (Limited edition) (7 single/EP)

  9,00

  ”Demon Mind -EP on oululaisen The Bullet Bitersin uusin ja odotettu tuotos. Neljä tiukkaa psychobilly -biisiä sisältävä seiskatuumainen on painettu punaiselle värivinyylille, jonka painos on erittäin rajoitettu, vain 300 kpl! Tämä on kaikin puolin hieno paketti – tiukkaa soittoa ja hienot kannet.

  Kannattaa varata Junglelta oma ”Demon Mind” ajoissa, sillä suurin osa painoksesta sujahtaa maailmalle heti julkaisuhetkellä!”

  Quick View
 • Bullet Biters - Stranglers United (Digipak) (CD)

  15,00

  ”Bullet Biters on kyntänyt rock-pitoista eli kivistä peltoaan jo vuodesta 2004. Alussa oli suo, kuokka ja muutama paska rockabilly-cover. Nyt meininki rullaa eteenpäin kuin naapurin muorin ruumis kempeleläisessä alamäessä. Vuosien varrella pohjoisen preerian tuulet ovat lennättäneet urhojemme eteen monenlaisia vitsauksia, ja välillä on tuoreena höyryävää kakkendaaliakin lentänyt tuulettimeen. Nämä Oulun vajaamieliset eivät ole pienistä vastoinkäymisistä eivätkä edes viikatemiehen oveen kolkutteluista hätkähtäneet. Eivätkä varsinkaan ymmärtäneet luovuttaa. Psychobillyn vinksahtanutta ilosanomaa on ehditty saarnata lukemattomissa pirteissä, ja hartaan keikkailun tuloksena onkin vaivihkaa kehittynyt omaperäinen ja tiukasti rullaava rytmi.Yhtyeellä on tietyissä mikroskooppisen pienissä alakulttuuriympyröissään tiukan live-bändin maine. Tähän asti tätä nykyään niin harvinaista luonnonvaraa eli yhteissoiton ja kannikoille potkivan takapotkun yhdistelmää on varjeltu melko salaisissa agenttipiireissä. Tänä vuonna asiaan tulee pientä edistystä ― matka jatkuu mitättömyydestä kohti keskinkertaisuutta, kun orkesteri äkistää maailmaan ensimmäisen täyspitkän tuotoksensa.Huhtikuussa 2013 oululainen asialliseen musiikkiin keskittynyt, mutta salamyhkäinen levy-yhtiö Mielilevyt julkaisee BB:n ensimmäisen täyspitkän albumin ”Stranglers United”. Levy koostuu kahdestatoista omin pikku kätösin askarrellusta laulusta, jotka on äänitetty enimmäkseen kemiläisellä Tico-Tico-studiolla, joka on tunnettu pääasiassa raskaamman rockin äänitysosaamisestaan. Levyn formaatti on CD ja se on kääritty hienoon digipak-pakettiin, jonka fantastiset grafiikat on loihtinut old skool -tyyliin sotkamolainen Thomba Mähönen.Kesällä 2013 Bullet Biters esiintyy 21. kertaa järjestettävien Psychobilly Meeting -festivaalien päälavalla Barcelonassa Espanjassa. Kevään aikana yhtye keikkailee myös kotimaassa järjestettävissä alan tapahtumissa, mm. Tampereen Club Sin -bileissä 27.4.2013.The Bullet Biters on Mihail the Morbid – kitara, laulu Kazakhstan Playboy – kontrabasso Jake of Texas – rummut”

  Quick View
fi
X