Agents & Vesa Haaja

Näytetään kaikki 4 tulosta

 • Agents & Vesa Haaja - Blue (Ltd, 300 copies only, blue vinyl) (LP)

  29,99

  Agentsin ja Vesa Haajan Blue vinyyliuudelleenjulkaisuna. Sininen vinyyli, rajoitettu painos. 300 kpl:n rajoitettu painos

  Quick View
 • Agents & Vesa Haaja - Go Go (CD)

  10,00

  Agents on nyt Agents & Vesa Haaja. Haaja (s. 1968) aloitti Agents-solistina elokuussa 2008 ja ensimmäinen albumi uudelta kokoonpanolta julkaistaan nyt, lähes kolme vuotta myöhemmin. Agentsille tyypilliseen tapaan yhtye on ajanut uuden solistin sisään” keikkailemalla. Vasta sitten oli studion ja levytysten vuoro. Vesa Haaja ja Esa Pulliainen ovat tunteneet toisensa jo kaksi vuosikymmentä. Miehistä henkii molemminpuolinen kunnioitus. Vesa on pitkän linjan rock’n’roll -mies, joka on maineikkaan Whistle Bait -yhtyeensä kanssa kiertänyt kotimaan ja maailman estradeja jo vuodesta 1984 lähtien. Haaja on myös omassa genressään arvostettujen The Barnshakersin ja Hi-Fly Rangersin solisti ja biisintekijä. Kuten Pulliaisen kitaroinnissa, Vesa Haajan tulkinnassakaan ei ole mitään ylimääräistä – ja samalla siinä on kaikki. Elokuussa 2008 Haajan lisäksi Agentsien vakiokokoonpanoon liittyi myös saksofonisti Juho Hurskainen. Tutussa Agents-soundissa on uusi syke.

  Huhtikuussa radioille jaettu ensimmäinen single Kello käy on tavoittanut Agents-fanit ympäri maan. Kappale nousi esimerkiksi Radio Suomessa ensimmäisellä viikollaan suoraan soittolistan sijalle #1. Esan mukaan uusi Go Go -albumi muistuttaa sisällöltään ensimmäistä Topin kanssa tehtyä In Beat -levyä (1986), jolla Agents nousi vertaansa vailla olevaan suosioon. Kaksitoista kappaletta sisältävä Go Go on vauhdikas ja raikas kokonaisuus, jossa pääosassa ovat suomenkieliset biisit. Mausteena on kaksi instrumentaalia ja kolme englanniksi laulettua biisiä. Kahteen kappaleeseen Vesa Haaja on tehnyt suomenkieliset sanat”

  Quick View
fi
X