Various - Country Hicks Volume Four (Käytetty LP/12)

Various - Country Hicks Volume Four (Käytetty LP/12)


Varasto loppu

Paino 0,3 kg
Mitat 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi BARKLOG 4
Tuottaja Barklog Records ‎
Vuosi 1997
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 –The Wink Westerners Hey Miss Fanny
A2 –Floyd Fletcher Move On Down The Track
A3 –Rob & Gladys Luter* I’m Just A Cry Baby
A4 –Dusty Owens Hey Honey
A5 –Larry Good Pick Up Your Hammer
A6 –Loyd Howell Truck Driving ”Jack”
A7 –Jimmy Lee* Lips That Kiss So Sweetly
A8 –Roy Hall I Do Like Girls
B1 –Billy Walker I’ve Got Leavin’ On My Mind
B2 –Unknown Artist Mr. Freight Train
B3 –Ford Nix Nine Times Out Of Ten
B4 –Howard Crockett Sleufoot The Bear
B5 –The Blankenship Brothers I Got Just One Heart
B6 –Les & Helen Tussey They Went Around
B7 –Harold Montgomery All Them Wives
B8 –Gene Eufield* Ridin’ Down The Prairie

Lisää samalta artistilta: Various