Scott Jack - Grizzily Bear 2LP (Käytetty LP/12)

Scott Jack - Grizzily Bear 2LP (Käytetty LP/12)


1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): W_36234 Osastot: ,
Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 35 × 0,5 cm (senttimetri)
Tuotekoodi CDX12
Tuottaja Charly
Vuosi 1986
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

Album 1:
A1 Two Timin’ Woman
A2 Baby She’s Gone
A3 You Can Bet Your Bottom Dollar
A4 Baby Baby
A5 Found A Woman
A6 Oh Little One
A7 Patsy
A8 Cruel World
A9 Good Deal Lucille
B1 What In The World’s Come Over You
B2 Burning Bridges
B3 It Only Happened Yesterday
B4 Now That I
B5 Steps 1 & 2
B6 A Little Feeling (Called Love)
B7 Strange Desire
B8 My Dream Came True
B9 One Of These Days
Album 2:
C1 Grizzily Bear
C2 Cry Cry Cry
C3 You Only See What You Wanna See
C4 Part Where I Cry
C5 Strangers
C6 Laugh And The World Laughs With You
C7 Meo Myo
C8 All I See Is Blue
C9 Sad Story
D1 I Can’t Hold Your Letters
D2 If Only
D3 Green Green Valley
D4 Before The Bird Flies
D5 Insane
D6 May You Never Be Alone
D7 Face To The Wall
D8 You’re Just Getting Better
D9 As You Take A Walk Through My Mind

Lisää samalta artistilta: Scott Jack