Various - Hillbillies In Hell Vol. 13 (RSD, red splatter) (LP)

Various - Hillbillies In Hell Vol. 13 (RSD, red splatter) (LP)


Aussie 22 Random Coloured Vinyl! Hiukan myöhässä, mutta ainakin nyt tulee. Taattua sarjaa!

Limited to 666 copies
222 (randomly inserted) ‘Revelation Red’ LPs
222 (randomly inserted) ‘Mark Of The Beast’ Splatter LPs
122 (randomly inserted) ‘Final Night’ Black LPs
100 ’Diablo’s Smoke’ Private Member’s Edition!

Deluxe gatefold sleeve.
Full dynamic range 2021 remasters direct from the first generation analogue master tapes.

10 varastossa

Tuotetunnus (SKU): W_26421 Osastot: ,
Paino 0.6 kg
Mitat 35 × 35 × 2 cm
Tuotekoodi IMAR 127LP
Tuottaja The Iron Mountain Analogue Research Facility
Vuosi 2022

A1 The Carter Family– 2001 (Ballad To The Future)
A2 Henson Cargill– Skip A Rope
A3 Porter Wagoner– Julie
A4 Eddie Noack– Barbara Joy
A5 Waylon Jennings– The Road
A6 Sammi Smith– Birmingham Mistake
A7 Norma Jean (2)– One’s On The Way
A8 Wendy Bagwell And The Sunliters– This Train
B1 Dee Mullins– I Am The Grass
B2 Hank Thompson and His Brazos Valley Boys– I Cast A Lonesome Shadow
B3 Porter Wagoner– Lonely Comin’ Down
B4 Henson Cargill– The Pain Will Go Away
B5 The Carter Family– Poison Red Berries
B6 Bobby Bare– When I’ve Learned
B7 Roger Miller– I Know Who It Is (And I’m Gonna Tell On Him)
B8 Richard Miller (10)– The Fire Came Down

Lisää samalta artistilta: Various

Saatat myös pitää näistä