Zetterberg Sven - Rain On -The Lost Session (CD)

Zetterberg Sven - Rain On -The Lost Session (CD)

20,00

New album with unreleased material by Sven Zetterberg!
The material for the album “Rain On” was recorded at Pama Studios in the end of 1999. It was never released at the time – but now, in 2022 when Sven would have celebrated his 70th birthday, it is the right time to release these superb recordings.

Rain On-albumi tuo yleisön kuultavaksiSven Zetterbergin uutta musiikkia yli kahdenkymmenen vuoden takaa. Sven Zetterberg oli ruotsalaisen bluesin suurmies, bluesyhteisön arvostama ja rakastama niin kaikissa Pohjoismaissa kuin myös bluesin syntysijoilla Yhdysvalloissa.

Hän äänitti vuonna 1999 Ruotsissa Pama-studiolla musiikkia uutta albumia varten –levyä ei kuitenkaan koskaan julkaistu.

Tuottaja Katri Oksanen tarttui tähän kadoksissa olleeseen materiaaliin, joka työstettiinuutta levyä varten.

Rain On-albuminjulkaisupäivä oli 28.3.2022.Sven Zetterberg julkaisi yli 40-vuotisen uransa aikana liki 20 omaa levyä bändiensä kanssa ja näiden lisäksi vieraili kymmenillä muiden artistien levyillä. Hän äänitti Pama-studiolla menestyksekkään ensimmäisen soololevynsä Blues From Withinvuonna 1998 –ja palasi samaan paikkaan vuotta myöhemmin seuraavan levyn valmistamistavarten. Studiomuusikkoina hänen kanssaan uudessa sessiossa soittivat Bosse Skoglund(rummut), Matti Ollikainen(piano), Mikael Fahleryd (basso) ja Calle Engström(kitara). Bändi äänitti kahden päivän aikana 17 raitaa, joista 11 on mukana nyt julkaistavalla levyllä.-Rain On-levyllä pääosassa on Svenin laulu-valitsin mukaan kappaleet, joissa hänen äänensätodella nousee esille.

Sven on edelleen äärimmäisen kaivattu pohjoismaisessa bluesyhteisössä, siksi tuntuu mahtavalta voida julkaista nyt tämä levy, jolla saamme kuulla Svenin upeita tulkintoja vuosien takaa. Albumilla on mukana niin Svenin omia biisejä kuin muutama klassikkotulkinta.

Hieno yksityiskohta on se, että sain Kim Wilsonin mukaan vierailemaan levylle. Hän äänitti kahteen kappaleeseen niitä täydentävät huuliharppuosiot, kertoo levyn tuottaja Katri Oksanen

10 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Qty:
Tuotetunnus (SKU): W_95755 Osastot: ,
Paino 0.1 kg
Mitat 14.2 × 12.5 × 1 cm
Tuottaja Pama Records
Vuosi 2022
Biisilista

1. Rain On Tears (Sven Zetterberg)
2. Easy Come Easy Go (I Wish That I Could Fall In Love Again)(Sven Zetterberg)
3. I Ain’t From Mississippi (Sven Zetterberg)
4. Grandma’s Hands (Bill Withers)
5. Good Things Don’t Happen Every Day (Jimmy McGriff/Junior Parker)
6. That’s All I Need (Samuel Maghett)
7. Blues In My Heart (Sven Zetterberg)
8. Since I Got Rid Of You (Sven Zetterberg)
9. Start From Scratch (Sven Zetterberg)
10. You Oughta Be Ashamed (Andrew Brown)
11. You Know My Love

Lisää samalta artistilta: Zetterberg Sven

X