Rebound - Tiger & Ravens (CD)

Rebound - Tiger & Ravens (CD)

5,00

“Vain” Rockabilly bändinä tunnettu Rebound on nyt myös vahvasti Rock, Blues ja häpeämättömän Pop, mutta edelleen myös – Rockabilly. Kolmannella levyllään, Tiger & Ravens, Rebound on tiukemmassa iskussa kuin koskaan ja valaisee tienoon.
Levyn tuottajan Luri Luokkalan kädenjälki kuuluu lopputuloksesta. ”Entisten vihollisten” (Luri – Clifters, Repa – ex-Melrose) yhteistyön hedelmä on uutta ja ennenkuulumatonta ”Länsimäki-soundia”. Bändin pusku on kova, kiihkeä ja energinen.
Mika Railon läskibasson ja Tommy Rolexin rumpujen liitto on karheaa betonia, johon kitaristi Artturi Ranta-ahon on hyvä rakentaa armotonta, mutta myös sävykästä kitarointia. Repa Nurmen persoonallinen laulu pitää sekin bändin arvaamattomana ja formaattivapaana.
Kuten edellisilläkin Rebound levyillä, sävellykset ovat pääasiassa Repa Nurmen kynästä, mutta myös kitaristi Ranta-aho on mukana säveltäjänä kahdella kappaleella. Sanoituksista vastaa Repan lisäksi Kari Kunnas ja poikkeuksena aiempaan tuotantoon, ”viides Rebound” Liisa Uusitalo. Sanoitukset rönsyilevät puhtoisesta ihastumisesta, rakkaudesta, himosta, epätoivoon ja katkeruuteen ja jälleen takaisin toiveikkuuteen ja ”vain elämään”.  
Levyn ainoa lainakappale on ikivanha Blues, Tiger Man, jonka Elvis teki tunnetuksi Las Vegasin esityksissään. Reiskojen versio on musiikillista sarjakuvaa 70-luvun stailauksella.
Rebound on tällä hetkellä vahvasti nosteessa eikä Tiger & Ravens torppaa liitoa!

36 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Qty:
Tuotetunnus (SKU): 29578 Osastot: , , , , ,

Kuvaus


Paino 0,1 kg
Media

Tuottaja

Vuosi

Video https://www.youtube.com/watch?v=7Xd19fEx5YA
Biisilista

Tiger Man

Just Like You Are

Ride Me

Love Impossible

Days Of Blue

Brunette & Blonde

Stars & Satellites

I Want You

You Make Me Feel So Good

Hornhill Top

Ravens

Lisää samalta artistilta: Rebound

X