Travis Dave - Rockabilly Fever (Käytetty LP/12)

Travis Dave - Rockabilly Fever (Käytetty LP/12)


Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): W_14729 Osastot: ,
Paino 0,3 kg
Mitat 35 × 35 × 0,5 cm
Tuotekoodi SRLM 508
Tuottaja Spark
Vuosi 1978
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG++: Kuin uusi

A1 Night Train To Memphis
A2 I’m Gonna Set My Foot Down
A3 Help Me Find My Baby
A4 Dixiefried
A5 Leroy
A6 Your Woman May Have Been Here
A7 Red Hot
A8 Put Me Down
B1 Ooby Dooby
B2 I’m Changing Alll Those Changes
B3 Too Much Rock ’n’ Roll Music
B4 Since I Met You Baby
B5 I Ain’t Never
B6 White Lightnin’
B7 Buddy’s Song
B8 I’m On Fire

Lisää samalta artistilta: Travis Dave