Cramps - Tales From The Cramps Vol. 2 (LP)

Cramps - Tales From The Cramps Vol. 2 (LP)


2 varastossa

Tuotetunnus (SKU): W_98184-1-1-1-1 Osastot: ,
Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 35 × 0,5 cm (senttimetri)
Tuotekoodi CAVE002
Tuottaja Cave Records
Vuosi 2022

A1 Quick Joey Small
A2 Baby Blue Rock
A3 Problem Child
A4 Hungry
A5 Weekend On Mars
A6 Louie Louie
A7 Sweet Woman Blues
A8 Rumble
B1 The Most Exalted Potentate Of Love
B2 Five Years Ahead Of My Time
B3 Call Of The Wighat
B4 Sinners
B5 Hanky Panky
B6 Bacon Fat
B7 What’s Inside A Girl
B8 You’ll Never Change Me

Lisää samalta artistilta: Cramps