Presley Elvis - The Southern Gentleman (Käytetty LP/12)

Presley Elvis - The Southern Gentleman (Käytetty LP/12)


Todella harvinainen bootleg albumi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): W_63581 Osastot: ,
Paino 0,3 kg (kilogramma)
Mitat 35 × 35 × 0,5 cm (senttimetri)
Tuotekoodi HCV 542
Tuottaja Schönbrunn Record Company
Kunto Levy VG++: Kuin uusi
Kunto Kansi VG+: Hyväkuntoinen

A1 There Goes My Everything 2:54
A2 Early Mornin’ Rain 2:57
A3 Playing For Keeps 2:45
A4 Tryin’ To Get To You 4:06
A5 I’ve Got A Thing About You Baby 2:50
A6 Pieces Of My Life 4:00
A7 I’m So Lonesome I Could Cry (Recorded Live) 2:05
B1 From A Jack To A King 2:25
B2 A Little Bit Of Green 3:22
B3 When My Blue Moon Turns To Gold (Recorded Live) 1:20
B4 Patch It Up (Recorded Live) 3:50
B5 American Trilogy (Recorded Live) 4:11
B6 Have I Told You Lately That I Love You 2:30
B7 Memories (Recorded Live) 3:06

Lisää samalta artistilta: Presley Elvis