Various - Elvis Stole My Job (CD)

Various - Elvis Stole My Job (CD)


Loistava kokoelma!

5 varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 45877 Osastot: , , , , , , ,
Paino 0,1 kg (kilogramma)




1 Arthur ”Big Boy” Crudup– My Baby Left Me
2 Roy Brown– Slow Down Little Eva
3 Roy Hamilton (5)– Don’t Let Go
4 Robert Nighthawk And His Nighthawks Band*– The Moon Is Rising
5 Arthur Gunter– Baby Let’s Play House
6 Clyde McPhatter And The Drifters*– Money Honey
7 Bernard Hardison With Band– Too Much
8 Brook Benton– Hurtin’ Inside
9 Pete Mann– I Followed My Heart
10 The Eagles (8)– Trying To Get To You
11 Chuck Willis– I Feel So Bad
12 Wynonie Harris– Good Rockin’ Tonight
13 Poppa Hop And His Orchestra– My Woman Has A Black Cat Bone
14 Andre Williams (2) With The Inspirations (10)– I Still Love You
15 Vikki Nelson– Like A Baby
16 Jimmy Breedlove– Jealous Fool
17 Jackie Wilson– Right Now
18 Willy & Ruth– Love Me
19 Lloyd Price– Lawdy Miss Clawdy
20 The Clovers– Little Mama
21 Eddie Riff With Orchestra*– Ain’t That Loving You Baby
22 Billy Emerson– When It Rains It Pours
23 Fention Robinson* With The Dukes (11)– Tennessee Woman
24 Smiley Lewis– One Night
25 Sonny Starns– Tangi Paho
26 The Twilighters (18)– Live Like A King
27 The Orioles– Crying In The Chapel
28 Phil Flowers– You Stole My Heart
29 Otis Blackwell– Make Ready For Love
30 Joe Hughes*– Make Me Dance Little Ant

Lisää samalta artistilta: Various