Gas

Näytetään kaikki 8 tulosta

 • Lunatics - Tour Du Monde (Käytetty CD)

  7,50

  Rankkaa instrumentaali rokkia suomesta. 14 omaa biisiä ja kaksi coveria.

  Quick View
 • Atomic Blast - Hypnosis (Käytetty CD)

  10,00

  Loistava kotimainen instrukiekko – Pekka Laineen tuottama ja Janne Haaviston nauhoittama surf / instrumentaali rock levyilmestyy 15.8.2012Kaksi vuotta kestäneet levytyssessiot on saatu päätökseen. Atomiajan instrumentaalibändi The Atomic Blast julkaisee kesäkuun alussa esikoisalbuminsa Hypnosis.Levyn nimi kuvaa nyrjähtänyttä todellisuutta, jossa The Atomic Blast operoi. Vaikutteita voi löytää ainakin garagerockista, surfista, punkista ja loungesta: Link Wraysta, Dick Dalesta, Henry Mancinista.Hypnosis-levyn taiteellinen tuottaja on Pekka Laine. Hänet tunnetaan parhaiten Hypnomenin nokkamiehenä sekä Karkkiautomaatin ja The Soulsin tuottajana. Levyn miksasi Janne Haavisto, legendaarinen Laika & The Cosmonautsin ja J. Karjalaisen rumpali sekä pitkän linjan tuottaja. Levyn julkaisee helsinkiläisen Goofin Recordsin instrumentaali-alamerkki Gas Records.Tuottaja Laineen sanoin:Atomic Blastissa on tyylitajua, oivallusta, vapauttavaa hölmöyttä ja virkistävää naivismia. Yhtye on imenyt itseensä vuosikertaräminästä ja huonoihin elokuviin sävelletystä hyvästä musiikista olennaisen eli häpeämättömän melodramatiikan, pahaenteisesti kytevän synkkämielisyyden ja parhaimmillaan vähä-älyiseksi raivoksi yltyvän rock’n’roll-hengen.”*****The Atomic Blast on helsinkiläinen viisihenkinen instrumentaalibändi, jonka riveissä soittaa muun muassa The Valkyriansin ja Mike Bell & The Belltonesin jäseniä. Vuonna 2009 bändiltä julkaistiin ensimmäinen äänite, neljän kappaleen rajattupainoksinen vinyyli-ep, joka sai kotimaisessa lehdistössä ylistävää palautetta. 2011 yhtye oli mukana saksalaisen Bear Family -levy-yhtiön 25-vuotisjuhlakokoelmalla.Debyytti-EP:stä sanottua:* 4/5 -RUMBA* ”…edennyt paineaallon lailla Suomen retrofuturistisen surf-rautalanka-skenen kiintotähdeksi.” 5/5 -VOIMA* ”Olen vakuuttunut että Laika & The Cosmonautsin jättämä tyhjiö on saanut täyttäjän…” ”Kappaleet ovat toisistaan poikkeavia, mutta ”post-coldwar”-tunnelma pysyy upeasti kasassa…” -BIG BEAT* ”Atomic Blast osoittaa jo ensimmäisellä julkaisullaan olevansa alalla maailmanluokan bändejä. Surf-musiikin tulevaisuus on enemmän kuin vain pelastettu!” -Honey Aaltonen/BLUES NEWS*****kommentit vielä levyn tuottaja Pekka Laineelta ja nauhoittajalta Janne Haavistolta:”

  Quick View
 • Vision - Now We Have A Colour Television (CD)

  15,00

  Porilainen, surffia rokkiasenteella soittava The Vision perustettiin

  vuoden 2009 lopulla. Waikiki Kuks-kitaristi Tomi Tommy Orbitron”

  Liljankoski ja Jim Beat & Jussi Haanpää -orkesterin basisti Topi ”Eric

  Electron” Löfman sekä rumpali Kari ”Gary H.A. Fish” Hakala päättivät

  jo muutaman treenisession jälkeen lähteä välittömästi levyntekoon ja

  debyytti ”Look, now we are on teleVISION” julkaistiin omakustanteena

  kesäkuussa 2010. Bändin huumorilla sovittamia cover-ralleja sisältänyt

  levy sai loistavat arvostelut mm. englantilaisessa Pipeline

  Magazinessa jonka päätoimittaja Alan Taylor nosti levyn omalla Top

  10-listallaan neloseksi!

  Toisella levyllään The Vision lyö pöytään tiukan kattauksen omaa

  materiaaliaan. Liljankosken säveltämät biisit on sovitettu bändin kesken rouheasti ja biiseissä on selkeästi ainesta jopa genren

  pienoisiksi klassikoiksi. Tarttuvat melodiat ja tanakka komppiosasto pitävät kuulijan mielenkiintoa yllä koko levyn mitalta.

  Livenäkin bändi toimii komeasti, mikä on päästy toteamaan klubi- ja pubikeikkojen lisäksi rautalanka-tapahtumissa (mm. Yyterin Twist 2010 ja Viikinsaaren maihinnousu 2011).

  The Vision internetissä: www.rokkiasenne.fi”

  Quick View
 • Shockwave ! - Death Race (CD)

  15,00

  The Shockwave! on varsin nuori – helmikuussa 2010 perustettu instrumentaali surf-musiikkia soittava yhtye.

  Liidikitaristi Jari Jousimon ja komppikitaristi Marko Rahikaisen lisäksi yhteessä soittaa bassoa Jesse Kervinen ja rumpuja Joose Gröhn.

  Bändin jäsenien menneisyydestä löytyy useita yhteyitä mm. The Surf Wipes, The Charades, The Silver Hawks ja Life Giving Waters ja B.Cupp And The Strapless Trio jossa Jesse on edelleen aktiivisesti mukana.

  The Shockwave! äänitti ensimmäisen 15 biisiä käsittävän pitkäsoiton Davide Florenon suosiollisella avustuksella kuluneen vuoden toukokuussa, joka julkaistaan nyt lokakuussa Goofin´Recordsin GAS-levymerkillä.

  Bändin missio” on levittää vanhan liiton ( old School surf) surf-musiikin

  ilosanomaa soittamalla omien kappaleiden lisäksi tarkoin valittuja harvinaisia cover-biisejä Amerikan mantereelta sekä Japanista.

  Ulkoasuun ja näyttävyyteen The Shockwave! panostaa pukeutumalla keikoillaan tyylin mukaisesti Hawaii-paitoihin.

  Bändin tavaramerkkinä on Suomessa harvinaisemmat Mosrite-merkkiset kitarat, jotka eivät ole ihan tyypilliset rautalankamusiikin piirissä.

  Keikkoja bändi tekee aktiivisesti klubeista isompiin festareihin ja varsin aktiivinen bändi on ollut rautalanka ja surf musa genren special tapahtumissa.”

  Quick View
 • Lunatics - Tour Du Monde (CD)

  15,00

  Rankkaa instrumentaali rokkia suomesta. 14 omaa biisiä ja kaksi coveria.

  Quick View
fi
X