Broken Life

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Relentless - Dropout! (LP)

  10,00

  What is this? Siinä on kontrabassoa, lehmänkelloa, ska-poljentoja, irkkumelodioita, kitarabattleja… Sillisalaatti? No, ei vaan aika mielenkiintonen paketti! Biisi-skaala pitää homman tuoreena ja levyähän jaksaa kuunnella tuhat ja yks kertaa.-Relentless perustettiin Joensuussa 2006 ja Dropout! on bändin kolmas pitkäsoitto. Homma aloitettiin punkabilly-vetoisena triona, mutta nykyisin bändin mielestä on turha yrittääkään kategorisoitua. Se on rokkenrollia, tiukkaa sellasta ja sillä sipuli!!!

  Quick View
 • Relentless - Broken Life 10″ + CD (10``LP)

  12,00

  Vuonna 2006 perustettu Relentless juhlii tänä keväänä 10-vuotista taivaltaan keikkarundin ja uusintajulkaisun voimin. Bändin esikois-ep ”Broken Life” julkaistaan uudelleen masteroituna vinyylipainoksena (10″) sekä cd:n sisältävän pakettina.

  Punkrockia ja rockabillya yhdistävä Relentless on toiminut samalla kokoonpanolla koko uransa ajan. ”Meidän idea oli yhdistää punkin energia ja kontrabasson tuoma rytmi ja näistä lähtökohdista mentiin aikoinaan ensimmäistä eepeetäkin äänittämään. Broken Lifen alkuperäinen cd-painos myytiin loppuun jo useita vuosia sitten, joten on mahtava, että se on taas ihmisten ulottuvilla” kommentoi Relentlessin basisti Sami Eskman.

  Quick View
 • Relentless - Slowdown, Tiger! (10``LP)

  12,00
  -Joensuussa 2006 perustettu Relentless julkaisee ”Slowdown, Tiger!” 10” vinyylin. -Neljän biisin julkaisu on tribuutti yhtyeen juurille ja musiikille, josta bändi alunperin inspiroitui.
  -Vinyylin mukana tulee myös cd, jolta biisit löytyvät.
  Quick View
 • Relentless - Dropout! (CD)

  15,00

  -What is this? Siinä on kontrabassoa, lehmänkelloa, ska-poljentoja, irkkumelodioita, kitarabattleja… Sillisalaatti? No, ei vaan aika mielenkiintonen paketti! Biisi-skaala pitää homman tuoreena ja levyähän jaksaa kuunnella tuhat ja yks kertaa.-Relentless perustettiin Joensuussa 2006 ja Dropout! on bändin kolmas pitkäsoitto. Homma aloitettiin punkabilly-vetoisena triona, mutta nykyisin bändin mielestä on turha yrittääkään kategorisoitua. Se on rokkenrollia, tiukkaa sellasta ja sillä sipuli!!!

  Quick View
 • Relentless - It Falls Apart (CD)

  15,00

  Toisella pitkäsoitollaan Joensuun trio tarjoilee energistä, rockabillyllähöystettyä punkkia! Melodiaa, melankoliaa ja dynamiittia!

  Quick View
fi
X